top of page
EFT Emotional Freedom Technics

EFT - Emotional Freedom Technics

"Wil je terug kunnen denken aan nare herinneringen zonder overspoeld te worden door emoties?

  Wil je jezelf bevrijden van emotionele ballast en het oplossen zonder langdurige 'praat-therapie'?

  Wil je praktische technieken leren die je de rest van je leven zelf kunt gebruiken als het even tegen zit?

EFT is een revolutionaire techniek die snel helpt bij ongewenste negatieve emoties (vaak trauma genoemd). De methode biedt verlichting voor een grote variëteit aan negatieve emoties zoals verdriet, stress, depressieve gevoelens, schuld, schaamte, angst en vrees,… .

EFT is een lichaamsgerichte techniek die toepasbaar is op alle vormen van stress. Op alle onverwerkte en/of onderdrukte emoties welke in véél gevallen de oorzaak zijn van lichamelijke, geestelijke klachten of gedragsproblemen. EFT heeft dan ook een positief effect op fysieke klachten die verband houden met stress. 

Het effect van EFT is dat de emotionele belasting rondom een gegeven direct tastbaar veranderd. Tijdens de sessie kan je merken dat je reacties veranderen, dat het beeld dat je bij het probleem gevormd had en de daarmee samenhangende emoties vervagen. Dat je er moeilijker ‘bij kan komen' en dat het probleem verder van je af lijkt te staan. Intense herinneringen en emoties van verdriet, woede, … of spijt welke je (mogelijk sinds lange tijd) bij je droeg zijn plots niet meer van tel.  Sensaties in je lichaam, zoals een knoop in de maag of spanning op de borst, nemen af.  Rust in lichaam en geest nemen toe.

Het leuke is dat EFT een eenvoudig techniek is welke ik je kan aanleren en waarmee je vervolgens zelf aan de slag kan. Emotionele vrijheid is nu binnen handbereik.

bottom of page